Ett solcellsföretag

som möter dina behov på ett säkert sätt

 

Vårt må är att öka användningen av dem förnybara energikällorna, bidra till en smidig klimatomställning samt betona vårt stora hopp om att solceller är bra för framtidens elproduktion. Vi är verkligen stolta över att miljö och hållbarhet är integrerat i vår övergripande strategi.

VI erbjuder olika solcellspaket av högkvalitet och från kända tillverkare med utmärkta garantier som även täcker våra installationer.

Att sätta kunden i centrum och låta kunden vara med från början är en självklarhet för oss.

Genom hela processen kommer vi att ha en tydlig dialog med kunden för att leverera mer än vad kunden har tänkt sig. Vi är en trygg partner för alla som ska investera i förnybar energi. Det är vår affärsstrategi som vi är stolta att berätta om. 

Generellt skiljer sig olika solcellsinstallationer markant beroende på kraven som ställs. Varje projekt är unikt och har sina unika utmaningar. Därför har vi en genomgång i början av våra projekteringar för att uppnå ökad tydligheten, säkerställa hög kvalitet och samtidigt få kunden att se våra processer för att leverera förstklassiga resultat. Målet är att du alltid ska känna dig tillfreds med de arbeten som vi utför.

Vi går in i varje projekt, oavsett storlek, med samma engagemang och energi och gör allt vi kan för att leva upp till våra egna högt ställda krav. Det är högt prioriterat att alla skräddarsydda solcellslösningar ska anpassas efter förutsättningarna.

För att kunna erbjuda den bästa, samt den senaste tekniken genomgår alla anställda fortlöpande branschutbildningar som omfattar bl. a. miljö och kvalitetskontroller. Vi håller vi oss ständigt uppdaterade om de nya montagesystemen, växelriktarna och solpanelerna för att erbjuda den bästa kvalitén. Det glädjer oss att meddela er att vi har rutiner som fortlöpande utvecklar våra framgångsfaktor.

Vi är det ledande företaget man väljer när man vill ha de bästa resultatet för att vi älskar teknik i allmänhet och solteknik i synnerhet. Samtidigt satsar vi på att vara det solklara valet för alla miljömedvetna beställare.

Framför allt går vår höga ambition  helt enkelt ut på att det är viktigt med väl utfört arbete, nöjda kunder och öka den hållbara elproduktion. Vi vill slå fast att det är oerhört spännande att få vara med i denna utvecklingen och att få försöka ligga i framkanten.